Verkstaden

verkstad-storI vår moderna verkstad får du snabb och personlig service. Vi utför allt från översyn och periodisk service till små och stora reparationer. Vi säljer och monterar också marknadens bästa däck till bra priser. Vi har även samarbeten med bland annat ett flertal företag som utför bland annat glasbyten, besiktning och renovering av allt ifrån motorer och spjällhus till motorstyrdon.

Vi har även ett modernt däckhotell där dina hjul skiftas, tvättas och förvaras för endast 650:- per säsong (1300:- per helår). allt för att göra ditt bilägande lite lättare. Om dina däck är slitna och behöver bytas kontaktar vi dig innan bytet och ger ett prisförslag. Vi använder oss främst av däck från nederländska däcktillverkaren Vredestein, men vi har även tillgång till däck från samtliga tillverkare.

Lämna in bilen på service hos oss – garanti på både arbete och material. Periodisk service utförs alltid enligt biltillverkarens föreskrifter. Har du frågor om pris på service eller reparation? Ring oss redan idag på 021-14 32 94 eller maila oss på info@ronnypalms.se eller under fliken ”Kontakta oss”

Back to top